Україна

Метінвест Ахметова відзначили за ветеранську програму на престижній міжнародній премії



У Лондоні відбулася гала-церемонія нагородження фіналістів і переможців Reuters: Sustainability Awards 2024 — провідної світової нагороди, якою відзначають лідерство у сфері сталого розвитку бізнесів. Група Метінвест увійшла до першої вісімки фіналістів з проєктом «Шлях героя: екосистема інтеграції ветеранів Метінвесту».

Ініціатива компанії стала єдиним проєктом серед усіх програм фіналістів, який сфокусований на підтримці ветеранів війни. Метінвест представив комплексну програму з низкою напрямів, які реалізуються для реінтеграції колишніх військових під час їхнього повернення на роботу. Для Метінвесту це важливо, адже вже понад 1 000 ветеранів стали до роботи, а 8 000 співробітників продовжують служити в ЗСУ, захищаючи Україну від російського вторгнення.

«Реінтеграція колишніх військових — це наше майбутнє і шлях для кожного великого українського бізнесу. Кожен шостий наш співробітник зараз у лавах ЗСУ. Ми готові прийняти всіх ветеранів, які повернуться з війни, й активно розвиватимемо програму їхньої підтримки», — відзначила директорка зі сталого розвитку та взаємодії з персоналом Групи Метінвест Тетяна Петрук.

Джерело - https://t.me/voynareal/100134