Львів

1️⃣ 5️⃣ жінок зі Львівщини стали випускницями проєкту Reskilling Ukraine – безоплатного навчання для водійок автобусів та вантажівок.

1️⃣5️⃣ жінок зі Львівщини стали випускницями проєкту Reskilling Ukraine – безоплатного навчання для водійок автобусів та вантажівок.

Напередодні 228 українок завершили навчання за програмами «OnTrack» та «BusDrive», серед них 15 учасниць зі Львівщини. Зокрема професію водійки вантажівки (категорія С) опанували 11 землячок, а автобуса (категорія D) – 4.

За словами програмної менеджерки Reskilling Ukraine Єви Татарової, до кінця 2024 року навчання пройдуть більше 300 жінок. Наступного ж року навчальну програму планують розширити та додати нові професії, які зможуть опанувати близько 1000 українок. 

✔️Нагадаємо, участь в програмах можуть взяти жінки від 18 років, які мають дійсне водійське посвідчення та досвід водіння. Також навчання є безоплатним. Воно складається з теоретичного онлайн курсу та практичних занять, які відбуваються в Київській або Тернопільській областях. ☝🏻Зазначимо, що витрати на навчання, проживання та харчування учасниць фінансує проєкт.

Джерело - https://t.me/people_of_action/37718